Gæstebog

Tak fordi du kiggede ind på vores hjemmeside. Vi håber, du vil skrive en lille hilsen til os hér i gæstebogen, ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Henny, d. 04-07-2012
God service. Leder du efter noget, der ikke lige er på hjemmesiden, så er de yderst flinke til at have det i baghovedet. Og lige pludselig har de fundet det du går og samler på.
Skrevet af Magnus Rögård, d. 08-05-2012
Efter en weekend med nattefrost og kolde vinde kan danskerne igen se frem til lunere temperaturer de kommende dage. Til gengæld bliver vejret mere vådt.
E-mail:
Skrevet af Annette, d. 20-04-2012
Hej en fin sjov side.
Har du en gammel orange/ rød redningskrans liggende så er jeg meget interesseret i sådan en til mit sommerhus.
E-mail:
Skrevet af Maria, d. 19-04-2012
Jeg kan anbefale denne side. Jeg skrev søndag, at jeg ønskede at købe en vare. Jeg fik en mail tilbage søndag aften.
Jeg overførte pengene mandag ( første bankdag), fik en mail tirsdag om, at pengene var gået ind og varen sendt. Modtog hurtigt varen, som til fulde levede op til beskrivelsen og var omhyggeligt pakket ind. Jeg kigger forbi igen. venlig hilsen
Maria
Skrevet af Jeanette., d. 31-03-2012
Tak for kigget! Sikken en masse fristelser der befinder sig på din side. Jeg kigger forbi af og til, når jeg ikke har travlt med min egen nystartede side. Mange hilsner.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Kirsten Kyneb, d. 25-03-2012
Hej Loppesamler. Rigtig fin hjemmeside med mange fine ting, jeg er ofte forbi. Jeg bruger jeres side til inspiration, da jeg netop selv har startet en 123 hjemmeside. Har I lyst at kigge er I velkommen forbi.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Anne, d. 09-01-2012
Hej.

Jeg leder efter bjørn wiinbld puslespillet "aften". Hvis I en dag falder over det vil jeg meget gerne købe det - bare send en mail :-)
E-mail:
Skrevet af Lone, d. 02-08-2011
Hejsa! Sikke mange flotte ting du har.Men desværre fandt jeg ikke det jeg søgte-Kogeplade skjuler i rød. Knus Lone
E-mail:
Skrevet af Ulla Pedersen, d. 19-07-2011
Meget fint kig, på alle de nostalgiske sager,mindes dem alle fra min barndom.jeg kunne nok bidrage, men vil ikke sælge ud af mit.
Skrevet af Nina Frank, d. 24-05-2011
Hejsa :-) Tusind tak for kigget på Jeres flotte og fristende hjemmeside. Under Emalje...Madam Lyseblå fandt jeg en gammel kaffetragt ,,, er målet på Ø10 tror jeg det var ... taget foroven eller forneden? Hvis foroven ... vil du så være sød at give mig målet nederst på tragten, hvor den går ned i kanden.
Tusind tak på forhånd ... jeg glæder mig meget til at høre fra Jer
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Natasha, d. 03-05-2011
Many thanks from Russia! Fine packing! All is wonderful!Is very glad to get acquainted with good people!
Is always glad to buy new saltcellars - people in my collection!
E-mail:
Skrevet af Britta Jacobsen, d. 07-02-2011
Fantastik hjemmeside.Nem at handle med.Har lige købt div.vare som bare var efter bogen.Ikke sidste gang vi handler her.Tusinde tak.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Kristina, d. 22-12-2010
Hej,

Din svigerdatter (Ditte) gav mig linket til din side igår, og det var da forfærdeligt at gøre det - nu skal jeg gå og sukke efter en masse skønne ting ;o)

Jeg tillader mig at lave et indlæg med dig på min blog, da jeg ved at nogle af læserne er ligeså vilde med gamle fine ting som jeg selv - så jeg låner lige et par billeder til indlægget også, du får jo så lidt gratis reklame!

Jeg tænkte på om du eventuelt kunne være interesseret i en byttehandel? Jeg har en stor flyttekasse fyldt med Madam Blå stående, og jeg har desværre ikke pladsen til at få det op mere, så hvis du ville bytte, er jeg interesseret i nogle af dine dåser?

God jul og godt nytår.

Mvh Kristina
E-mail:
Skrevet af Isa Petersen, d. 21-12-2010
Meget spændende hjemmeside. Kigger forbi en anden gang. Hilsen Isa Petersen
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Helle, d. 02-12-2010
Hejsa. Tak for kigget på din flotte hjemmeside og dine fine ting. - Jeg søger tilbehør til mit kaffe/spisestel sort rose med sølvkant fra kpm - Så hvis du har noget, er jeg interesseret.
E-mail:
Hjemmeside: